Reacties

Van ouders en kinderen

Maecio:

"Ik kan beter met breuken, procenten en kommagetallen omgaan. En met verhaalsommen weet ik nu dat ik de informatie uit het verhaal moet noteren. Zo orden ik de sommen. Wanneer ik de sommen heb uitgerekend, kijk ik terug of het antwoord klopt met het verhaal."

Niene:

"Ik controleer de woorden door ze in stukjes te schrijven. Ik hoor in mijn hoofd welke spellingregels nodig zijn."

"Bij deze wil ik je graag laten weten, dat Chloë's Cito scores boven verwachting zijn uitgekomen! Ze heeft enorme sprongen gemaakt in haar spelling. Chloë voelt zich superfijn bij jou en is zeer gemotiveerd nu ze weet dat al haar harde werken ook echt vruchten heeft afgeworpen."

Moeder van Chloë

"Na 1 week begon Thomas enthousiast te lezen in zijn Harry Potter-boeken. Na twee maanden was zijn leessnelheid zo gestegen, dat hij op de Cito DMT toetsen van een V naar een II is gegaan!"

Moeder van Thomas

"Alvast enorm bedankt voor je professionele en gezellige begeleiding. Iedereen heeft het als zeer prettig en nuttig ervaren. Graag houd ik contact, mocht één van mijn kinderen bijles behoeven."

Moeder van Willem-Jan

"D. heeft vanavond tijdens het eten vol trots verteld over de bijles vandaag. Prachtig om te zien dat hij eindelijk eens trots is op z'n eigen rekenvaardigheden. We hebben wat sommetjes met D. doorgenomen en het is bijzonder om te zien hoe hij vooruit gegaan is."

Vader van D.