Reacties

Van ouders en kinderen

Maecio:

"Ik kan beter met breuken, procenten en kommagetallen omgaan. En met verhaalsommen weet ik nu dat ik de informatie uit het verhaal moet noteren. Zo orden ik de sommen. Wanneer ik de sommen heb uitgerekend, kijk ik terug of het antwoord klopt met het verhaal."

Niene:

"Ik controleer de woorden door ze in stukjes te schrijven. Ik hoor in mijn hoofd welke spellingregels nodig zijn."

"Heel hartelijk bedankt voor de 'boost' voor Sienna in haar zelfvertrouwen, het beter beheersen van de stof en het lachen. Volgend schooljaar wil ze op eigen kracht verder en dat vertrouwen geven we haar graag. We zijn erg blij met jouw hulp!"

Ouders van Sienna

"Bij deze wil ik je graag laten weten, dat Chloë's Cito scores boven verwachting zijn uitgekomen! Ze heeft enorme sprongen gemaakt in haar spelling. Chloë voelt zich superfijn bij jou en is zeer gemotiveerd nu ze weet dat al haar harde werken ook echt vruchten heeft afgeworpen."

Moeder van Chloë

"Na 1 week begon Thomas enthousiast te lezen in zijn Harry Potter-boeken. Na twee maanden was zijn leessnelheid zo gestegen, dat hij op de Cito DMT toetsen van een V naar een II is gegaan!"

Moeder van Thomas

"Alvast enorm bedankt voor je professionele en gezellige begeleiding. Iedereen heeft het als zeer prettig en nuttig ervaren. Graag houd ik contact, mocht één van mijn kinderen bijles behoeven."

Moeder van Willem-Jan